“Een carrièreswitch binnen hetzelfde bedrijf”

Ik ben Mario. Ik ben in 2012 als webdeveloper bij Lesage ICT gaan werken, waar ik verantwoordelijk was voor het ontwerpen en bouwen van websites en online systemen voor onze klanten.

Toen we in 2019 werden overgenomen door Arcus IT dacht ik in eerste instantie dat ik op zoek kon naar iets nieuws, aangezien Arcus IT geen website-afdeling had. Niets bleek minder waar, ik kreeg een carrièreswitch binnen hetzelfde bedrijf. Door de groei was er binnen Arcus IT behoefte aan een marketingafdeling. Samen met een aantal nieuwe collega’s hebben we dit opgezet.

Ik werk met veel plezier op deze afdeling, met grafisch vormgeven als belangrijkste taak. Geen dag is hetzelfde en in de toekomst zal onze afdeling (mee)groeien, dus heb ik een leerzame en veelzijdige baan in het vooruitzicht, met leuke collega’s!

Geen categorie