“Een werkgever die ook echt luistert naar hun werknemers, of dat nou zakelijk of privé is”

Ik ben Danillo. Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen bij Arcus IT locatie Zwolle. Ik werk fulltime op de servicedesk. Ik vind mijn werk heel leuk omdat de sfeer op kantoor heel goed is. Ik vind het ook leuk dat klanten bellen met hun IT problemen die ik vervolgens voor hun op kan lossen. Het werk is vaak individueel maar er word ook in teamverband gewerkt.

Toen ik bij Arcus IT begon was het bedrijf nog veel kleiner. Ik ben hier bewust komen werken omdat ik wist dat het bedrijf ging groeien wat mij doorgroeimogelijkheden zou bieden. Arcus IT is een werkgever die ook echt luistert naar hun werknemers, of dat nou zakelijk of privé is, ze luisteren en denken altijd met je mee. Arcus IT is een organisatie dat zelf graag wilt groeien maar tegelijkertijd ook denkt aan de groei van het personeel.

Geen categorie