“Het bedrijf is volop in beweging waardoor er legio doorgroeimogelijkheden zijn”

Mijn naam is Edith. Ooit in 1994 als medeoprichter gestart bij Morgan Automatisering. Na het faillissement in 2009 werden wij overgenomen door Loyall ICT en dit bedrijf werd vervolgens weer in 2018 overgenomen door Arcus IT. Het was direct een “warm bad” waar ik in terecht was gekomen.

Bij Arcus IT vind je mij op de afdeling sales support en ben intern het aanspreekpunt voor klanten en collega’s. De werkzaamheden zijn hierbij zo divers dat geen 1 dag hetzelfde is en dat maakt dat ik zelfs na 25 jaar nog iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Arcus IT is een super leuk en dynamisch bedrijf waar hard gewerkt wordt maar er altijd ruimte is voor een grap en een grol. Er wordt geïnvesteerd in je persoonlijke ontwikkeling en het bedrijf is volop in beweging waardoor er legio doorgroeimogelijkheden zijn.

Geen categorie