“Het is mij vooral opgevallen hoe leuk de sfeer op de werkvloer is”

Mijn naam is Harro, ik ben sinds juni 2020 in dienst bij Arcus IT. In februari 2020 ben ik gestart met een afstudeeropdracht bij Arcus IT. Dit is zo goed bevallen dat ik sinds juni full time in dienst ben gekomen.

Ik ben als assistent controller werkzaam op de financiële afdeling. Tot nu toe is nog geen dag hetzelfde geweest. Van het in kaart brengen van administratieve processen tot het integreren van nieuw overgenomen bedrijven. Tussen het werk door is er bij Arcus IT altijd wel tijd voor een leuk praatje met collega’s of om een rondje te rijden in een heuse Formule 1 simulator.

In de korte tijd dat ik bij Arcus IT werkzaam ben is het mij vooral opgevallen hoe leuk de sfeer op de werkvloer is. Ik ga elke dag met plezier naar het werk en haal hier veel energie uit. Daarnaast biedt Arcus IT mij de mogelijkheid om door te studeren en mijzelf verder te ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Geen categorie