Wij mogen onszelf met trots een leidende speler noemen in de Nederlandse markt met een team van bijna 250 professionals en ruim 1000 klanten met voornamelijk 50 tot 500 medewerkers. Onze specifieke kennis van accountancy-, industrie-, retail- en zorgorganisaties zorgt ervoor dat onszelf binnen dit speelveld branche-expert mogen noemen.

Producten en diensten

We maken bij het bedienen van onze klanten gebruik van ons brede product- en dienstenportfolio, waaronder online werkplekken, Microsoft 365, IT-security, VoIP-telefonie en online back-up oplossingen. Ook hebben we een eigen Cloud-platform ontwikkeld met eigen hostingtechnologie en performance management tooling, om klanten nog beter te kunnen bedienen.

Werken bij Arcus IT

Bij Arcus IT kom je terecht in een zeer dynamische werkomgeving. Met ons professionele en enthousiaste team werken we vanaf vanuit Zwolle, Sneek, Emmen, Hengelo, Rotterdam, Amersfoort, Naarden en Den Bosch hard én met plezier om klanten door het hele land en uit verschillende branches slimmer, beter en zorgelozer te laten werken. Met de juiste drive, passie voor je vak en positieve instelling liggen er talloze mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wij zijn ook erkend leerbedrijf dus stagiaires ICT (mbo en hbo) zijn van harte welkom.